Michal Nepovím

MICHAL NEPOVÍM

Mým největším cílem je, abyste ze svých fotografií měli dlouho radost a byly pro vás víc než vzpomínkou.

Moje portrétní fotografie jsou pro každého, kdo upřednostňuje originalitu před kvantitou. Snažím se tvořit tak, aby pro vás moje portréty byly něčím nevšedním, abyste měli chuť se k nim stále vracet, nebo si je doma pověsit na zeď.

Důraz na originalitu – Kreativita vyžaduje čas, proto nenabízím velké množství fotek, ale soustředím se na vytvoření takových portrétů, které pro vás budou výjimečné.

Jmenuji se Michal Nepovím. Fotografii a její postprodukci se věnuji už více než 12 let. Jsem absolvent VOŠG v Jihlavě, mimo vzdělávání ve škole jsem absolvoval kurzy o reklamní a módní fotografii a profesionální postprodukci. Ve své kariéře jsem prošel více žánry fotografie a mimo focení vlastních zakázek jsem pracoval i jako asistent, lektor, retušér. Všechny svoje zkušenosti teď spojuji a využívám v portrétní fotografii, která je pro mě životním naplněním.

Pokud máte zájem o focení, nebo se na něco chcete nezávazně zeptat, můžete mě sledovat a kontaktovat na Instagramu, nebo na michal.nepovim@gmail.com